Word reseller van Steelprint!

Verkoop foto's op aluminium aan jouw klanten!

Hoe word ik reseller?

Je kunt reseller van Steelprint worden wanneer je een fotograaf bent. Om een reseller account aan te maken, hebben wij de volgende gegevens van jou nodig:

  • Bedrijfsnaam (deze naam wordt ook gebruikt als afzender op het pakket)
  • Telefoonnummer en adresgegevens
  • IBAN nummer
  • BTW nummer
  • KvK nummer

Wanneer je deze gegevens aan ons hebt doorgestuurd, kunnen wij een account voor je aanmaken. Per mail zul je de inloggegevens van het reseller-account ontvangen. Wanneer je met deze gegevens inlogt, wordt jouw korting automatisch verrekend in het winkelwagentje. 

Rechtstreeks naar jouw klant verzenden 

Geen zorgen over de productie

Wij versturen jouw bestelling direct door naar de klant. Je hoeft je als fotograaf dus niet zorgen te maken over de verzending van jouw bestelling. Wij kunnen een betrouwbare levering garanderen. Zo hebben wij een 9.3 als waardering op onze levering gekregen uit meer dan 9.000 klanten.  99% van onze bestellingen komen op tijd aan.  
Je kunt kiezen voor een spoedbestelling die al binnen 24 uur wordt verstuurd naar jouw klant, of een normale bestelling die binnen 4 dagen wordt verstuurd. 

  1. Vraag een reselleraccount aan 
  2. Upload de foto voor jouw klant
  3. Geef het leveradres van jouw klant op
  4. Wij leveren direct naar jouw klant
  5. Jij ontvangt de orderstatus, updates en de factuur

Benieuwd wanneer uw bestelling aan komt?

Whitelabel : Onze naam wordt niet vermeld 

Zelfs niet op het verzendlabel

Steelprint verzendt jouw foto's met een whitelabel. Hierdoor kan jouw klant niet zien dat de Steelprint bij ons gedrukt is. Met een whitelabel bestelling worden al je bestellingen verzonden met jouw naam en gegevens. Ook worden ze niet verpakt met ons logo, maar met een blanco verpakking. Met een whitelabel bestelling kun je het product direct doorsturen naar jouw klant. 

whitelabel verzending

Overtuig jouw klant 

Bestel een demopaneel met je eigen foto 

Een foto op metaal zien = verkopen. Als reseller van Steelprint kun je een (of meerdere) demopaneel bestellen met een opdruk die je zelf mag kiezen. Het demopaneel bestel je (eenmalig) met een extra aantrekkelijke korting en in jouw eigen gewenste formaat.

Voor vragen of het bestellen van het demopaneel kun je contact opnemen met ons.

Reseller in België of Luxemburg?

Plaats bestellingen zonder BTW 

Ook als jouw bedrijf is gevestigd in België kun je je aanmelden voor een reselleraccount. Je geniet van dezelfde voorwaarden als een Nederlandse reseller: een aantrekkelijke korting en een rechtstreekse whitelabel verzending naar de klant. 

Als Belgische reseller kun je BTW-vrij bestellingen bij ons plaatsen, hiervoor heb je wel een geldig BTW-nummer nodig. 

Check jouw BTW-nr

verdien geld met steelprint

Profiteer van korting

Als reseller ontvang je een aantrekkelijke korting 

Als reseller van Steelprint geniet je naast het bestelgemak en de snelle levering van een aantrekkelijke reseller korting. Hierdoor heb je een goede marge en geen zorgen over de levering en de productie van jouw product.