Bedrukt metaal voor de zakelijke klant

Maatwerk reclameproducten van geprint aluminium


Op zoek naar speciale producten van bedrukt metaal?

Ook maatwerk

SteelPrint is onderdeel van PanelPrint B.V. PanelPrint is jouw partner op het gebied van printen op unieke materialen. Al onze oplossingen worden met eigen print geproduceerd naar de wens van de klant. Heb je een speciaal verzoek, dan gaan wij graag met jou in overleg over de mogelijkheden. Het belangrijkste voor ons is dat klanten een unieke indruk kunnen achterlaten!

Bekijk al onze projecten!

Naast bedrukt metaal, bieden wij verschillende oplossingen voor ‘Inspirerende (werk)ruimtes’, hebben wij verschillende akoestische oplossingen met print, zorgen wij voor sfeervolle voegloze sanitaire ruimtes door geprinte voegloze wandpanelen en hebben we krasvaste panelen waar levensgrote prints op staan. Dit alles met een eigen print die zorgt voor een unieke indruk. Bekijk al onze projecten op www.panelprint.nl


Laat je inspireren

Wij denken graag met je mee

Hieronder geven we je een korte impressie van wat wij zoal hebben gedaan op het gebied van metaal. Heb je een idee en wil je met ons sparren over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!Aluminium routing- & reclameborden voor buiten

Hufterproof doordat de print één is met het materiaal

Wij printen ín het materiaal, hierdoor kunnen vandalen de stickers er niet af peuteren; de opdruk zit beschermd in de oersterke polyurethaan coating. Door middel van hitte bakken wij de kleuren ín de kras-, water, uv-bestendige coating. Daarnaast brengen wij, om de buitenduurzaamheid te garanderen, achteraf nog een extra beschermende coating aan. Daardoor kun je bedrukt metaal van SteelPrint ook buiten gebruiken.

Metaal bewerken na het printen: buigen, walsen en knippen

Het meest innovatieve aan onze aluminium panelen is dat de coating flexibel genoeg is dat deze na het printen breuk en scheurvrij gebogen kan worden in een zetbank of met een wals. Hierdoor zijn de meest uiteenlopende (maatwerk) producten te maken, zoals reclamezuilen, gevelborden die om een hoek worden gevouwen, etc…

Extra exterieur coating voor langdurig buitengebruik

Voor langdurige buitenprojecten voorzien wij de aluminiumprint na het zetten of walsen van een extra UV-werende coating zodat de kleurechtheid van het materiaal verdubbeld wordt.


Inspirerende wanddecoratie voor een unieke indruk

Je ontvangt klanten aan de receptie, op je kantoor of in de showroom van je bedrijf. Om je bedrijf op een professionele en unieke manier te presenteren, kunnen wij de ruimte voorzien van sfeervolle wanddecoratie. Wij leveren gesublimeerde producten, zodat de foto’s haarscherp zijn en een enorme kleurkracht hebben. 

 • Binnen- en buitenreclame
 • Van ontwerp tot oplevering
 • Waanzinnige kleuren i.c.m. verfijnd computergestuurd freeswerk

Menukaarthouders van hout en aluminium

Door de combinatie van Steelprint en Timberprint zijn wij in staat om bijzondere producten te maken. De enorme kleurkracht die wij door middel van sublimatie het aluminium kunnen geven, is geweldig te combineren met een natuurlijk product als hout.

Kraakheldere opdruk met een natuurlijke uitstraling

De gesublimeeerde aluminium plaatjes blijven jaren kraakhelder van kleur. De opdruk zit opgesloten in de coating en is hierdoor ongevoelig voor water en peuterende vingers. Het houten voetje is gemaakt van waterbestendige multiplex en geeft de tafelkaarthouder een mooie uitstraling aan uw terras.

 • Sterke massieve aluminium plaatjes (1,5 mm dik)
 • Krasvaste toplaag
 • Stabiele voet

HD metal tafelblad met print

Tafelblad met foto of logo van jouw bedrijf

Speciale tafelbladen hout of aluminium

Voor diverse klanten hebben wij al tafelbladen voorzien van een patroon, logo of foto’s. 

Massieve bladen met beschermende coating

SteelPrint is een productlijn van PanelPrint bv, die zich specialiseert in het printen op speciale materialen. Zo zijn er ook mogelijkheden om een tafelblad met een foto of logo van jouw bedrijf te ontwikkelen. Of het nu op hout of aluminium is, beide materialen kunnen zo worden afgewerkt, dat deze ook voor buiten gebruik kunnen worden ingezet. Het belangrijkste is een unieke indruk maken!


Geprinte aluminium (apothekers)kasten

Doordat het aluminium perfect te zetten en persen zijn na het bedrukken de mogelijkheden eindeloos.

De frontjes van deze apothekerskast zijn gemaakt van aluminium HD Metal panelen waarna deze gediepdrukt zijn.

 • Kleuren zitten opgesloten in de krasvaste, waterbestendige coating
 • Schoonmakerproof! Coating is oplosmiddelbestendig en de kleuren dus ook.
 • Verkrijgbaar in mat en hoogglans
 • Alles is maatwerk, verschillende maten frontjes is dus geen probleem

Reseller worden?

 • Bestel Steelprints met een aantrekkelijke korting
 • Wij kunnen op aanvraag met spoed leveren 
 • Bewezen kwaliteit -> DigifotoPro Award
 • Jouw bestellingen worden blanco verstuurd
 • Betaal je facturen achteraf