Klantenservice

Waarmee kunnen we je helpen?

Levertijden

Hoe en wanneer wordt mijn SteelPrint bezorgd?

Als je de bestelling geplaatst heeft gaan wij de order voor je maken. Wij zorgen dat je je bestelling binnen vier werkdagen (bij spoedbestellingen voor 12:00 u zelfs dezelfde dag nog) wordt klaargemaakt. Aan het einde van de werkdag komt Packs de met met zorg ingepakte bestellingen ophalen en brengt deze naar de terminal. In de terminal worden ze dezelfde avond nog gesorteerd en naar de terminal van de regio gebracht waar het pakketje bezorgd moet worden. 

 

Bezorgdagen Packs
Packs bezorgt op : ma - di - wo - do - vr - za

Wat als ik niet thuis ben?
Indien je niet thuis bent, zal de bezorger het pakketje proberen af te leveren bij de buren en een briefje in je brievenbus deponeren.
Mochten er geen buren thuis zijn zal de bezorger het pakket retour nemen en je daar middels een briefje van op de hoogte stellen. Op dit briefje staat het telefoonnumer van het PacksCenter in jouw regio en hiermee kun je contact kan opnemen om een afleverafspraak te maken.

Wat zijn de levertijden?

Wij verzenden jouw Steelprint op de vierde werkdag. Spoedbestellingen die op werkdagen voor 12.00 uur zijn besteld, worden zelfs dezelfde dag nog verzonden.

Let op! (SPOED) Bestellingen voor het buitenland die vrijdag bij ons weg gaan worden maandag of dinsdag bezorgd. 

LET OP! Tijdens feestdagen hebben wij andere bezorgtijden, spoedorders worden deze dagen niet uitgeleverd en worden naar de eerst volgende werkdag verzet. 

Op de volgende dagen zijn wij gesloten:

Nieuwjaarsdag, Koningsdag, Tweede Paasdag, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag, 1e en 2e Kerstdag, Oudejaarsdag