Over ons

Wij printen jouw foto haarscherp op HD Metal!


Onze passie

Bij SteelPrint hebben we een passie voor printen. We willen ervoor zorgen dat jij net zo enthousiast wordt over SteelPrint als wij dat zijn. Dit doen we door op zoek te gaan naar nieuwe materialen die jou en ons een wow-gevoel geven. We proberen je elke keer weer te verrassen met jouw foto geprint op de allermooiste materialen.

Dé specialist in het printen op speciale materialen

In 2010 waren we op zoek naar een manier om bouwborden sneller te leveren en te printen. In onze zoektocht kwamen we hout tegen. Hierdoor is Timberprint ontstaan. In 2016 is een nieuw speciaal materiaal aan het assortiment toegevoegd: HD Metal. Dit kennen we nu als SteelPrint. Inmiddels is in oktober 2017 de bedrijfsnaam veranderd naar PanelPrint bv, omdat we dé specialist zijn op het gebied printen op speciale materialen. We kregen voor TimberPrint niet voor niets de titel ‘Beste startende webwinkel van Nederland’ van de Thuiswinkelorganisatie! In 2021 zijn we gestopt met het printen op hout en richten we ons op consumenten met het printen op HD Metal. Met PanelPrint printen we op een uitgebreid assortiment aan materialen.

Speciaal op maat

Bij SteelPrint maken we alle foto’s op metaal speciaal op maat, precies zoals jij dat wilt. We controleren jouw paneel altijd zorgvuldig zodat deze jou ook een wow-gevoel geeft. Daarnaast is de prijs die je ziet de prijs die je betaald, geen cent meer! Bij ons bestel jij je SteelPrint veilig en snel, sinds 2013 hebben we het certificaat Thuiswinkel Waarborg en komen we elk jaar weer succesvol door deze test!

De deur staat altijd open

Als je vragen of klachten hebt kun je altijd bij ons terecht. We willen graag weten wat jij van jouw paneel vindt en hoe we jou verder kunnen helpen met jouw foto op metaal en hout. Je kan ons mailen, bellen of WhatsAppen. De deur van ons kantoor in Nieuwleusen staat op werkdagen altijd voor je open!

Toch op zoek naar iets anders?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe materialen en zitten vol met nieuwe ideeën om een unieke indruk te maken. Naast aluminium printen wij ook op andere speciale materialen. Laat je inspireren op PanelPrint.nl.