Bezorging en Levertijd

Gaat u een bestelling plaatsen bij Steelprint? En bent u benieuwd naar de levertijden van onze foto's op metaal?

DHL bezorgt onze pakketjes met de grootste zorg

Wat zijn de levertijden? 

Wij verzenden uw foto op metaal binnen 4 werkdagen. 

Woont u in de buurt? Dan kunt u  uw bestelling ook bij ons afhalen. Tijdens het bestelproces kunt u Steelprint als afleveradres aangeven. In het levering schema kunt u bekijken wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Aan het eind van de middag, na 16:00 kunt u langskomen!

Wanneer komt mijn bestelling?

Kies tussen een spoed of een normale bestelling 

Als u een bestelling plaatst bij Steelprint, gaat uw bestelling de volgende werkdag in productie. Wij hebben 2 soorten levertijden: normaal en spoed. Met de normale bestelling van uw foto op metaal verzenden wij binnen 4 werkdagen. Met een spoedbestelling (voor 12:00 uur besteld) ontvangt u uw foto op metaal de volgende werkdag al. Ook kunt u ervoor kiezen om uw bestelling zelf op te halen. In het schema hieronder kunt u bekijken wanneer u uw bestelling ontvangt.

In het weekend wordt een normale bestelling op zaterdag geleverd. Een grote bestelling wordt niet op zaterdag geleverd, deze bestellingen worden alleen op werkdagen geleverd. Het zelf ophalen van uw foto op metaal kan bij een normale bestelling op de vierde werkdag. Een spoedbestelling kunt u dezelfde dag al ophalen na 16.00 uur. 

Volg uw bestelling met het track & trace nummer 

U wordt via de mail op de hoogte gehouden van de bestelling van Steelprint. In de mail: 'bestelling verzonden' ziet u het track & trace nummer waarmee u uw bestelling kunt volgen.

 

maandag voor 12.00 uur besteld

dinsdag voor 12.00 uur besteld

woensdag voor 12.00 uur besteld

donderdag voor 12.00 uur besteld

vrijdag voor 12.00 uur besteld

zaterdag

zondag

Normale bestelling    maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag vrijdag

Spoed bestelling

dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag dinsdag dinsdag

Wilt u uw foto op metaal zelf ophalen? Uiteraard kan dit! Tussen 8.00 en 17.30 zijn wij geopend.

Wanneer komt mijn Steelprint spoedbestelling?

Spoedbestelling voor 12:00 uur bestelt, volgende werkdag in huis

Spoedbestellingen in de Benelux voor 12:00 uur worden dezelfde dag nog verzonden! Dat betekent dat Packs deze bestelling aan het einde van de werkdag op komt halen. De bestelling wordt dezelfde avond nog verwerkt in de terminal. Vanaf dit moment kunt u uw pakket volgen via track & trace. Met een spoedbestellling (besteld voor 12:00 uur) ontvangt u uw foto op metaal de volgende werkdag al. Bestellingen in bijvoorbeeld Zuid Duitsland of Frankrijk hebben een dag extra levertijd.

whitelabel verzending