Bezorging en Levertijd

Vind hier alles over de bezorging en levertijden van jouw bestelling

Wat zijn de levertijden? 

Wij verzenden jouw foto op HD Metal in 4 werkdagen. 

Standaard maken we jouw fotoprint in 4 werkdagen. Op de vierde werkdag wordt deze ingepakt en verzonden naar jou. Het afleverschema is te vinden via onderstaande groene knop. 

Woon je in de buurt?

Dan kun je jouw bestelling ook bij ons afhalen. Tijdens het bestelproces kun je dit aangeven. We informeren je wanneer jouw bestelling voor je klaar ligt!

Wanneer komt mijn bestelling?

Kies tussen een spoed of een normale bestelling 

Als je een bestelling plaatst bij Steelprint, ligt de orderbon binnen 5 minuten op onze productielocatie en gaan we aan de slag met jouw bestelling. De standaard productietijd is vier werkdagen. Bij een spoedbestelling (op werkdagen voor 12:00 uur besteld) verzenden we jouw bestelling nog dezelfde werkdag. Bekijk het afleverschema om te zien wanneer jij jouw bestelling kunt verwachten:

Bekijk afleverschema

Volg jouw bestelling met het track & trace nummer 

Via de mail word je op de hoogte gehouden van de bestelling. In de mail: 'bestelling verzonden' zie je een link naar de track & trace waarmee je jouw bestelling kunt volgen.

Wanneer ontvang ik mijn spoedbestelling?

Spoedbestellingen op werkdagen voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Wanneer je op werkdagen voor 12:00 uur een spoedbestelling plaatst, verzenden wij deze nog dezelfde dag! Dat betekent dat Packs deze bestelling aan het einde van de werkdag op komt halen bij ons. Het pakket wordt dezelfde avond nog verwerkt in de terminal. Vanaf dit moment kun je jouw pakket volgen via track & trace en wordt deze in principe de volgende dag bezorgd.

Heb je vragen over jouw bestelling? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur.

whitelabel verzending