Hoe bestel ik een foto op metaal bij SteelPrint?

Bestel gemakkelijk een foto op metaal!

hoe bestel ik mijn steelprint

Stap 1: Kies je materiaal

Wanneer je een bestelling gaat plaatsen kun je zelf je metaalsoort kiezen uit ons mooie assortiment.

Dit zijn de verschillende metaal soorten waar je uit kunt kiezen: 

  • Ontspiegeld HD Metal (mat) 
  • Hoogglanzend HD Metal 
  • Ontspiegeld HD Metal Canvas (mat)
  • Hoogglanzend HD Metal Canvas

In de editor kun je je favoriete metaalsoort kiezen. Wij printen met sublimatieinkten op waterbasis, dus zitten er geen oplosmiddelen in de inkt. Een duurzame keuze dus met zorg voor de natuur en milieu. 

Stap 2: Kies een formaat 

Ben je van plan om een SteelPrint aan de wand te hangen, dan is het belangrijk om een passend formaat voor je paneel te kiezen. Bepaal zelf hoe groot je jouw foto aan de wand wilt hebben. Doormiddel van de + en - functie in de editor kun je het formaat bepalen. Je kunt dus zelf het formaat van je Steelprint vergroten of verkleinen met 5 á 10 cm. 

bepaal zelf hoe groot uw timberprint wordt
upload uw foto

Stap 3: Kies je foto 

Heb je nog een mooie foto die je graag vereeuwigd wilt hebben op metaal? Je kunt deze foto dan uploaden in de editor. Je kunt de kwaliteit van je foto controleren met de kwaliteit-indicator. Wij raden je aan om een foto met een zo hoog mogelijke resolutie te gebruiken zodat je Steelprint zo mooi mogelijk wordt! Ook is er de mogelijkheid om zelf je foto te bewerken. Na het bekijken en akkoord geven op het drukvoorbeeld, komt je paneel in het winkelwagentje. Je kunt nu je bestelling afronden. 

Stap 4: Levertijd

Heb je een SteelPrint bestelt en ben je benieuwd naar de levertijd van onze producten? Als je een bestelling plaatst gaan wij met je bestelling aan de slag. Je wordt via de mail op de hoogte gehouden van je bestelling. Met je track & trace nummer kun je je bestelling volgen. Je kunt kiezen tussen twee soorten leveringen: een spoed bestelling die voor 12:00 is bestelt ontvang je de volgende dag in huis. Een normale levering versturen we binnen 4 werkdagen. 

hoe betaal ik mijn steelprint
waar wordt mijn timberprint geleverd

Stap 5: Kies een afleveradres

Wanneer je jouw BetonPrint thuis afgeleverd wilt hebben, kies dan voor de optie: "zelfde als factuuradres".
Wil je je paneel laten afleveren op een ander adres ( bijv. op je werk, buren etc.), dat kan! Onder het kopje verzending kies je dan voor de optie : Anders,nl. Op deze manier kun je zelf kiezen waar je paneel afgeleverd wordt. 

Stap 6: Kies een betaalwijze 

Je kunt makkelijk en veilig bestellen en betalen bij Steelprint.
Je kiest je eigen betaalwijze, waar jij je fijn bij voelt. Ook is het mogelijk om achteraf te betalen. Bij deze betaalwijze ontvang je een factuur nadat je je bestelling in huis hebt. Wanneer onze administratie jouw bestelling verwerkt heeft ontvang je de factuur in de mail. 

betaalmogelijkheden bij timberprint

Wanneer je het hele stappenplan hebt doorgelopen, is je bestelling afgerond en zul je je paneel thuis ontvangen. Wij wensen je alvast veel plezier met je Steelprint!