Steelprint.nl nu ook te bereiken via WhatsApp!

NIEUW! Vanaf vandaag kun je SteelPrint via WhatsApp bereiken voor al je vragen over het printen van foto’s op metaal en de status van jouw bestelling.

Wil je advies over jouw foto en op welk materiaal je deze het beste kunt laten printen? Wil je meer weten over onze producten? Heb je vragen over het bestellen of wil je weten wanneer je pakket thuis wordt afgeleverd? 

Voordeel SteelPrint via Whatsapp bereiken?

Het voordeel om via WhatsApp een berichtje te sturen, is dat je binnen twee uren antwoord krijgt van één van onze klantenservice medewerkers.  (Let op; dit geldt alleen op werkdagen tussen 8.00 – 17.30 uur)


Welk formaat adviseren jullie? 

Via WhatsApp is het erg gemakkelijk om foto’s of video’s te sturen van jouw situatie. Wanneer je een foto stuurt van jouw situatie, kunnen wij je makkelijker een advies geven over het formaat van de foto op metaal. 

Welk metaalsoort adviseren jullie mij?

Wanneer je ons de gewenste foto doorstuurt via WhatsApp, kunnen wij beoordelen welk metaalsoort wij adviseren voor jouw foto op metaal. Aan de hand van uw wensen en ideeën kunnen wij jou via WhatsApp verder helpen in de keuze voor een metaalsoort. 

Wanneer kan ik mijn bestelling thuis verwachten? 

Jouw bestelling wordt na 5 werkdagen verzonden en een spoedbestelling die voor 12:00 uur besteld is, wordt de eerstvolgende werkdag verzonden. Wanneer je meer vragen hebt over de levering van jouw bestelling, dan is het mogelijk om jouw vraag te stellen via WhatsApp.

Wil je meer informatie over hoe het werkt? Bekijk op deze pagina hoe het werkt: https:///nieuw-klantenservice-via-whatsapp