Mat & Glans HD Metal: het verschil

Wij willen je graag de verschillen laten zien van onze materialen HD Metal Mat & HD Metal glans. Wij hebben daarom een filmpje gemaakt zodat je goed het verschil kunt bekijken tussen deze materialen.

HD Metal MAT & GLANS

In dit filmpje laten wij het verschil zien van de diepgedrukte materialen met een matte finish en glans finish. 

  • Vlakke aluminium plaat met matte finish
  • Vlakke aluminum plaat met glanzende finish

In het filmpje laten we ook nog de HD Metal canvas en de HD Metal stand zien. Een diepgedrukte plaat met omgebogen randen en een HD Metal die je gemakkelijk neer kunt zetten. Dit materiaal is niet meer leverbaar sinds 2020.

Waarom kiezen voor glans?

De HD Metal glans heeft diepe kleuren en een glanzend oppervlakte. Deze afwerking is mooi bij donkere en lichte kleuren in een foto. De donkere kleuren zijn echt donker en de lichte kleuren spatten van het paneel af. Een nadeel is dat het paneel niet tegenover een raam gehangen kan worden omdat dan de weerspiegeling van het licht ervoor zorgt dat de foto niet goed te zien is.

Kies jij voor een matte afwerking?

HD Metal mat heeft een hele mooie matte afwerking. Door deze afwerking heb je een ontzettend helder resultaat met een rustige en zachte uitstraling. Door de matte afwerking heb je realistische kleuren, ontstaat er diepte in de foto en een ongekende kleurkracht.


Bekijk hier meer informatie over de materialen en mogelijkheden voor jouw Steelprint.