HD Metal als wanddecoratie bij Compananny

Een kinderopvangorganisatie zoals Compananny mag er gezellig en mooi uitzien. Niet alleen voor de medewerkers, maar ook voor de kinderen en hun ouders. Daarom kiest Compananny voor wanddecoratie van HD Metal. Deze wanddecoratie is niet alleen inspirerend, maar verteld in hun geval ook een verhaal.

HD metals als wanddecoratie

In opdracht van de kinderopvang organisatie CompaNanny produceren wij voor hun vestigingen wanddecoratie op HD Metal

In de pedagogische werkwijze van CompaNanny staan zeven waarden centraal:

Respect | Verantwoordelijkheid | Besluitvaardigheid | Zelfvertrouwen | Authenticiteit | Nieuwsgierigheid | Creativiteit

Deze waarden worden getoond aan de hand van zeven foto’s die zijn geprint op HD Metal. Deze foto’s zijn in alle vestigingen opgehangen. Daarmee laat CompaNanny aan ouders zien welke waarden zij belangrijk vinden en toepassen in hun werkwijze.

HD Metals zijn op deze manier niet alleen mooi om de waarden van de organisatie uit te leggen. De locatie wordt er ook meteen sfeervol van. Wij zijn op bezoek geweest in Amstelveen en op elke gang hangt daar een prachtige HD Metal. Je krijgt een thuis gevoel en daardoor is het een fijne plek voor de kinderen die hier worden opgevangen.

Naast de foto hangt een aluminium rondje waarop de waarde wordt uitgelegd. Zo heeft wanddecoratie meerdere doelen.

Waarom wanddecoratie toepassen?

Waarom zou je HD Metal Wanddecoratie toepassen in je inrichting? Het belangrijkste is natuurlijk dat het er sfeervol van wordt. Maar dat komt niet alleen door de wanddecoratie zelf. In het geval van HD Metal kun je zelf kiezen wat je erop laat printen. Dus het past helemaal bij je eigen (huis)stijl en wensen. Net zoals Compananny ervoor heeft gekozen om hun 7 belangrijkste waarden te verbeelden in foto’s.