Foto expositie met HD Metal

Fotograaf Paul Bink maakt fantastische portretten. Zijn werk is te kenmerken als puur, rauw en meestal in zwart-wit. Wat hij doet noemt hij zelf: “Mensen portretteren zoals ze echt zijn op een originele en creatieve manier“. In Zwolle heeft hij een foto expositie met HD Metal opgezet.

Foto expositie met HD Metal

Kamera Express is onder de indruk van zijn werk en wil hem laten exposeren in hun shop in Zwolle. Paul heeft er voor gekozen om met zijn werk te exposeren op het materiaal HD Metal. Dit materiaal is uitermate geschikt voor het afdrukken van haarscherpe foto’s in hoge kwaliteit. In het voorjaar van 2019 hingen vier grote werken van Paul in de winkel.

Klant aan het woord

“Ik maak pure en rauwe zwart-wit portretten. Mijn werk heeft veel contrast met diepzwart en hagelwit. Op HD metal mat komt dit goed tot zijn recht. De foto’s worden haarscherp geprint en het karakter van mijn foto’s komt tot leven. De vier foto’s van de expositie zijn een totaalbeeld van wat ik zoal maak: Karakteristieke rauwe koppen op een niet alledaagse manier gevangen in een onverwachtse compositie. Vrouwen fotografeer ik ook graag en probeer extra schoonheid mee te geven in de foto’s door de natuur of iets leuks.“

Ook interesse?

Wil jij ook je werk exposeren op HD Metal? Bekijk onze productpagina voor alle informatie over HD Metal en de afwerkingen. Neem contact met ons op wanneer je vragen hierover hebt!