Klantenservice via WhatsApp

Voor al uw vragen over het printen van foto's op metaal en de status van uw bestelling.

WhatsApp jouw vraag

Binnen 2 uur antwoord

*op werkdagen tussen 8:00 - 17:00 uur

1. Voeg ons toe aan uw contacten


Voeg Steelprint Klantenservice toe aan uw WhatsApp contacten!
 

Of handmatig : Steelprint - 06 - 25 25 50 56.

steelprint klantenservice via whatsapp
stel uw vraag via whatsapp

2. Start een nieuwe chat 

Open een nieuwe chat met de Steelprint klantenservice. U kunt nu uw vraag stellen aan onze klantenservice. Wij beantwoorden uw vraag op werkdagen binnen 2 uur.

3. Stuur ons uw foto's of video's 

Via Whatsapp is het sturen van een foto of een video erg gemakkelijk. U kunt uw vraag verduidelijken door een foto en/of video te sturen met betrekking tot uw vraag. Op deze manier kunnen wij u nog beter helpen!

whatsapp klantenservice

Welk formaat adviseren jullie? 

Via WhatsApp is het erg gemakkelijk om foto's of video's te sturen van uw situatie. Wanneer u  een foto stuurt van uw situatie, kunnen wij u makkelijker een advies geven over het formaat van uw foto op metaal. 

Welk metaalsoort adviseren jullie mij?

Wanneer u ons de gewenste foto door stuurt via WhatsApp kunnen wij beoordelen welk metaalsoort wij adviseren voor uw foto op metaal. Aan de hand van uw wensen en ideeën kunnen wij u via WhatsApp verder helpen in de keuze voor een metaalsoort. 

Wanneer kan ik mijn bestelling thuis verwachten? 

Uw bestelling wordt binnen 4 werkdagen verzonden en een spoed bestelling voor 12:00 uur bestelt wordt dezelfde dag nog verzonden. Wanneer u meer vragen hebt over de levering van uw bestelling, dan is het mogelijk om uw vraag te stellen via WhatsApp.