HD Metal

Kleurkrachtige en haarscherpe prints op metaal!


Portret foto op HD Metal Glans

Jouw foto op HD Metal

  • Levensechte kleuren door 8 kleuren printer
  • Haarscherpe afdruk
  • Kleuren zitten in de waterbestendige coating
  • 100% massief aluminium plaat
  • Gratis verzending in Nederland & België
  • Leverbaar binnen twee werkdagen
  • Gratis gemonteerd ophangsysteem

Haarscherp en levensechte kleuren 

Jouw foto op HD Metal wordt in levensechte kleuren geprint. Daarnaast is de foto haarscherp, waardoor je elk klein detail ziet. Het paneel heeft een chique uitstraling doordat het paneel maar 1,5 mm dik is. 

Jouw foto wordt in en niet op het aluminium geprint. Hierdoor is jouw foto op HD Metal krasvast. Je kunt jouw foto op HD Metal ook buiten hangen. 


HD Metal Hoogglans

Extra chique uitstraling

Nadat jouw foto in het aluminium is geprint, wordt de coating aangebracht. Een hoogglans coating geeft een chique uitsraling aan de foto.

Extra diepte in de foto

De coating zorgt voor meer diepte in de foto en geeft extra glans. Daarnaast zorgt de foto ervoor dat de foto krasvast is. Dit betekent dat je de inkt niet van het paneel af kunt krassen.


HD Metal Mat

Geen last van spiegeling

Een foto met een matte coating heeft geen last van schitteringen. Dit heeft als voordeel dat je het paneel overal kunt neerzetten of ophangen. Daarnaast is de foto goed zichtbaar vanuit elke hoek. 

Welke coating moet ik kiezen? 

Als je niet weet welke coating je moet kiezen, kijk dan naar de plek waar je het paneel gaat hangen. Als dit tegenover een raam of andere lichtbron is, dan adviseren wij om voor een matte coating te kiezen. 


Gratis ophangsysteem

Gemakkelijk het paneel ophangen

Aan elk paneel wordt gratis een ophangsysteem gemonteerd. Hiermee kun je met één spijker of schroef je SteelPrint aan de muur hangen. 


Eerst goedkeuren…

… dan verzenden.

Elke SteelPrint wordt eerst zorgvuldig gecontroleerd voordat deze wordt verzonden. Er wordt gekeken naar de kleurkracht, scherpte en afwerking van het paneel.

Als het paneel is goedgekeurd, wordt deze voorzien van een sticker. Hierna wordt jouw unieke fotoprint verzonden.