Blog

Blijf op de hoogte van de laatste updates, tips en trends van ons bedrijf en het printen op
aluminium en staal.


HD Metal wanddecoratie op kantoor

Steeds meer ondernemingen zien het belang van een inspirerende werkplek voor hun werknemers. In een inspirerende werkplek presteer je beter, voel je je gelukkiger en ben je vaak ook nog eens creatiever. Een oplossing is een HD Metal wanddecoratie op kantoor. Het is daarnaast ook nog eens een mooie bijkomstigheid als het kantoor er fraai uit ziet wanneer klanten, samenwerkingspartners en leveranciers over de vloer komen.

Lees meer › “HD Metal wanddecoratie op kantoor”
Wanddecoratie HD Metal

Waarom kiezen voor HD metal in plaats van dibond?

Als je je oriënteert op een foto op aluminium, kom je al snel de termen ‘HD metal’ en ‘dibond’ tegen. Behalve dat er een verschil is in prijs, is de manier van bedrukken en de bestendigheid tegen het schoonmaken ook opmerkelijk. In deze blog leggen we de twee materialen uit, zodat jij straks de verschillen weet tussen HD metal en dibond. Want waarom zou je kiezen voor HD Metal in plaats van dibond?

Lees meer › “Waarom kiezen voor HD metal in plaats van dibond?”
Verschil HD Metal en Dibond

Foto expositie met HD Metal

Fotograaf Paul Bink maakt fantastische portretten. Zijn werk is te kenmerken als puur, rauw en meestal in zwart-wit. Wat hij doet noemt hij zelf: “Mensen portretteren zoals ze echt zijn op een originele en creatieve manier“. In Zwolle heeft hij een foto expositie met HD Metal opgezet.

Lees meer › “Foto expositie met HD Metal”
Expositie HD Metal

Bekijk hoe wij onze producten zo mooi kunnen maken!

In deze video laten we zien hoe wij jouw foto op aluminium printen. Dat gebeurt – zoals je misschien wel zult denken – niet rechtstreeks op aluminium, maar wordt gedaan door middel van sublimate; we printen eerst met speciale inkten op papier en middels een hittepers bakken wij de kleuren in de coating die op het aluminum zit.

Lees meer › “Bekijk hoe wij onze producten zo mooi kunnen maken!”
Productie SteelPrint

Wij zijn begonnen met ons blog!

We zullen hier alle verschillende en mogelijkheden nog meer gaan uitleggen.

Houd ons blog in de gaten!