Blog

Blijf op de hoogte van de laatste updates, tips en trends van ons bedrijf en het printen op aluminium en staal.

HD Metal wanddecoratie op kantoor

Steeds meer ondernemingen zien het belang van een inspirerende werkplek voor hun werknemers. In een inspirerende werkplek presteer je beter, voel je je gelukkiger en ben je vaak ook nog eens creatiever. Daarnaast is het ook nog eens een mooie bijkomstigheid als het kantoor er fraai uit ziet wanneer klanten, samenwerkingspartners en leveranciers over de vloer komen.

Lees meer ›

Foto-expositie Kamera Express Zwolle

Fotograaf Paul Bink maakt fantastische portretten. Zijn werk is te kenmerken als puur, rauw en meestal in zwart-wit. Wat hij doet noemt hij zelf: “Mensen portretteren zoals ze echt zijn op een originele en creatieve manier“.

Lees meer ›

Waarom kiezen voor HD metal in plaats van dibond?

Als je je oriënteert op een foto op aluminium, kom je al snel de termen ‘HD metal’ en ‘dibond’ tegen. Behalve dat er een verschil is in prijs, is de manier van bedrukken en de bestendigheid tegen het schoonmaken ook opmerkelijk. In deze blog leggen we de twee materialen uit, zodat jij straks de verschillen weet tussen HD metal en dibond.

Lees meer ›

Topfotograaf Peter van der Lingen over HD Metal

Trouwfotograaf Peter van der Lingen heeft inmiddels al een groot rijtje awards op zijn naam staan en mag zich daarmee wel een topfotograaf noemen. Peter wilde graag zijn mooie foto’s op HD Metal laten printen, om zo met eigen ogen de waanzinnige kleurkracht en scherpte van HD Metal te zien.

Lees meer ›

Mat & Glans verschil HD METAL canvas

Wij willen je graag de verschillen laten zien van onze materialen HD Metal Mat & HD Metal glans. Wij hebben daarom een filmpje gemaakt zodat je goed het verschil kunt bekijken tussen deze materialen.

Lees meer ›

VIDEO: Bekijk hoe wij deze producten zo mooi kunnen maken!

In deze video laten we zien hoe wij jouw foto op aluminium printen. Dat gebeurt - zoals je misschien wel zult denken - niet rechtstreeks op aluminium, maar wordt gedaan door middel van sublimate; we printen eerst met speciale inkten op papier en middels een hittepers bakken wij de kleuren in de coating die op het aluminum zit.

Lees meer ›

Bekijk hier de verschillende materialen

We hebben een filmpje gemaakt van de eerste samples van Steelprint:

  • Foto op vlakke plaat aluminium -> HD Metal
  • Foto op diepgedrukt paneel aluminium -> HD Metal Canvas

Beide varianten zijn verkrijgbaar in zowel mat als hoogglans, bekijk welke u het mooist lijkt in het filmpje

Lees meer ›